ساعت 18:00 – 27 نوامبر 1403
حامد ستوده تبار، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به فناوری حباب فرار و کاویتاسیون هیدرودینامیکی برای این مجموعه گفت: معرفی حباب فرار و فناوری کاویتاسیون هیدرودینامیکی با ایجاد حباب در مایع و انفجار حباب های بسیار کوچک در مایع، شاهد افزایش شدید دما و فشار موضعی خواهیم بود که در طی آن حلالیت گاز مورد نیاز در مایع افزایش می یابد، همچنین باعث می شود که اندازه مولکول های مایع کوچکتر، همگن و فازهای مختلف شود. در آن مخلوط شود. . همچنین می توان از مزایای این پدیده و کاربردهای گسترده آن در صنایع مختلف بهره مند شد.
وی افزود: از کاربردهای این محصول می توان به امولسیون سازی و همگن سازی محلول های چند مرحله ای قابل استفاده در صنایع آرایشی بهداشتی، بهداشتی، دارویی، شیمیایی و غذایی اشاره کرد که باعث افزایش حلالیت گازهایی مانند اکسیژن در آب می شود که قابل استفاده است. در کشاورزی صنایع آبزی پروری، تصفیه آب و فاضلاب عبارتند از روغن کوره، تصفیه روغن خوراکی، شستشوی سطوح و ضدعفونی میوه و سبزیجات.
ستوده تبار ادامه داد: تحقیقات تجربی نشان داده است که انرژی آزاد شده با ترکیدن حباب ها، مولکول های اطراف را در هنگام انتشار کوچکتر کرده و محلول و ترکیبات مایع را بهتر همگن می کند. کاهش اندازه ذرات مایع پراکنده شده در مایع به کمتر از 200 نانومتر، اثربخشی، کیفیت و پایداری ترکیبات امولسیونی را به شدت افزایش می دهد.
وی با اشاره به مشتریان این محصول گفت: صنایع غذایی، شرکت های لبنی، تولید کنندگان نوشیدنی های امولسیونی، عرقیات گیاهی، آب میوه ها، صنایع آرایشی و بهداشتی، شرکت های تولید کننده عطر و اسانس، سرم های دوفازی، اسپری های خوشبو کننده، صنایع دارویی. این محصول در محلول های شیمیایی گیاهی، امولسیون ها، صنایع شیمیایی و سموم کشاورزی کاربرد دارد.
مدیرعامل این شرکت دانمیش بانیان گفت: کاهش چشمگیر مصرف روغن پایه، قابلیت تولید در مقیاس صنعتی و نیمه صنعتی، مصرف بهینه انرژی، پایداری در برابر جداسازی گرانشی مانند چربی و رسوب، تجمع انعقاد و قطرات انعقادی. افزایش سطح تماس قطعات و در نتیجه افزایش نفوذپذیری به سطوح هدف از مزایای این محصول است.
وی همچنین تزریق حباب های فرار و افزایش حلالیت گازها در آب را از دیگر محصولات این شرکت دانست. وی گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده میزان اکسیژن محلول در آب به طور متوسط حدود Appm است و با تکنیک حباب فرار می توان آن را به طور متوسط به 30 تا 40 ppm افزایش داد. تزریق حباب های فرار به مایعات، کاربردهای بسیاری را در صنایع مختلف ممکن می سازد. همچنین از این محصول در صنایع کشاورزی، گلخانه های سنتی و هیدروپونیک، زمین های کشاورزی، صنایع آبزی پروری، استخرهای پرورش ماهی با ظرفیت های صنعتی و نیمه صنعتی، هوادهی آب و فاضلاب، تصفیه سوخت و روغن، شستشوی سطوح و ضدعفونی میوه ها و سبزیجات استفاده می شود.
فواید تزریق حباب های فرار و افزایش انحلال گازها در آب در صنایع کشاورزی افزایش رشد محصول، افزایش رشد، استحکام و دوام ریشه های گیاهی در شرایط نامساعد جوی، جلوگیری از بروز TipBurn در گیاهان برگی مانند کاهو، کاهش انگل ها و باکتری ها مانند پیتیوم و در صنایع شیلاتی با تزریق مستقیم اکسیژن به آب و افزایش رشد ماهی کارایی بسیار بالاتری دارد.
منبع: https://www.yjc.ir/fa/news/8864997/%D8%AA%D8%B2%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%AD%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D9%86%D8%AD%D9%84%D8%A7%D9%84-%DA%AF%D8%A7%D8%B2%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D9%81%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C